Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعی شبکه‌های دیجیتال در زمان بارندگی در شهرستان‌ فارسان مشکلی است که تازگی ندارد و باعث گلایه و نارضایتی مردم این شهرستان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، قطعی شبکه‌های دیجیتال در زمان بارندگی در شهرستان‌ فارسان مشکلی است که تازگی ندارد و باعث گلایه و نارضایتی مردم این شهرستان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قطعی گیرنده‌های دیجیتال مردم را به سمت ماهواره سوق می‌دهد

یکی از اهالی شهرستان فارسان در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: تنها سرگرمی جوانان و خانواده‌ها در شهرستان فارسان تلویزیون است که از زمان بارش‌های زمستانی که از روز پنج‌شنبه شروع شد تا روز جمعه ظهر شبکه‌های دیجیتال تلویزیون و رادیو در این منطقه قطع بود.

وی با تأکید بر اینکه قطع مکرر شبکه‌های دیجیتال با توجه به برنامه‌های متنوع و سرگرم‌کننده آن‌ها، بستر مناسبی را برای استفاده گسترده از گیرنده‌های ماهواره فراهم می‌سازد، افزود: مسئولان باید راهکاری برای رفع این معضل داشته باشند.

این شهروند فارسانی با بیان اینکه شبکه‌های دیجیتال رادیو و تلویزیون چند سالی است که در این منطقه راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: اما قطع شدن و اختلال در دریافت آن باعث اعتراض و کلافگی مردم این شهرستان شده است.

وی افزود: متاسفانه در روزهای گذشته دریافت شبکه‌های دیجیتال تلویزیون و رادیو در این منطقه با اختلالات فنی و قطعی همراه بوده است.

تلویزیون مهم‌ترین سرگرمی خانواده‌های فارسانی‌ست

یکی دیگر از همشهریان فارسانی گفت: باتوجه به تعداد کم اماکن تفریحی و وضعیت آب‌ و هوا، تلویزیون از مهم‌ترین سرگرمی‌های مردم این شهرستان است که متأسفانه با بارندگی و رعد و برق قطع می‌شود و هر بار راه‌اندازی آن مدت‌زمان طولانی طول می‌کشد.

وی بیان داشت: این درحالی است که درخصوص عدم وجود شبکه‌هایی مانند تماشا هیچ اقدامی نشد.

این شهروند فارسانی تصریح کرد: حداقل درخصوص این قطعی، تدابیری اندیشیده شود که در آینده شاهد این موضوع نباشیم یا اگر حادثه‌ای پیش آمد و دچار قطعی تلویزیون شدیم در اسرع وقت تعمیرات و بازسازی صورت بگیرد.
 
به گزارش جهانبین نیوز؛ این مشکل از سوی خبرنگار ما پیگیری شد و علت قطعی شبکه‌های دیجیتال در روزهای اخیر از سوی صدا و سیما ایجاد مشکل در فرستنده جهانبین در بخش میزدج عنوان شد که مسئولان مربوطه در روز جمعه این مشکل را رفع کردند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۵۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی، عدم فعال‌سازی رمز تایید دومرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

وی اعلام کرد: عدم فعال‌سازی تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌هاست.

این مقام مسئول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سوءاستفاده از عدم آگاهی و سهل‌انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند، ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضا محرمانه افراد، اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سودجو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس روی شبکه‌های اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب (Account) گزینه تایید دومرحله‌ای (two- stepverification) را انتخاب و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری همچنین به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی، با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰، از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره‌مند شوند.

کد خبر 850355 منبع: ایسنا برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم پلیس فتا جرایم سایبر

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • تاجر اسرائیلی در اسکندریه مصر به ضرب چاقو کشته شد
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون
  • درخواست تعویق یک روزه بازی تراکتور و گل گهر از سوی مسئولان تبریزی
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • ساعت پخش زنده بازی استقلال و ذوب آهن‌ از تلویزیون + شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود