Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران، گفت: ادامه رشد کمی و کیفی صنعت معاینه فنی در کشور نیازمند تحول فرآیندها و ارتقا زیرساخت‌ها است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی ستاد معاینه فنی خودروهای تهران روز گذشته (22 مرداد 1401) اولین اتاق فکر مرتبط با موضوع  «ارتقا نقش معاینه فنی خودرو در امر صیانت از سلامت شهروندان» با حضور جمعی از فرهیختگان حمل ونقل و ترافیک، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدای این نشست سید رضا مفیدی درباره اهداف این نشست و استفاده از نقطه نظرات پیشکسوتان توضیح داد: صنعت معاینه فنی در کشور ایران دارای سبقه بیش از 20 سال بوده که خوشبختانه با تلاش، پیگیری کلیه دستگاه های ذیربط و مشارکت شهروندان توانسته مسئولیت و سهم خود را در پایش آلایندگی ناشی از وسایل نقلیه براساس ضوابط سازمان حفاظت محیط زیست و کنترل ایمنی خودروها به خوبی ایفا کند. در چند سال اخیر صنعت معاینه فنی در کشور از لحاظ کمی و کیفی رشد چشمگیری داشته و  بدیهی است ادامه این روند نیازمند تحول فرآیندها و ارتقا زیرساختها است.
وی در ادامه افزود: این نشست با هدف ارتقا و افزایش اثربخشی معاینه فنی خودروها در کاهش آلودگی هوا، تصادفات،  افزایش ایمنی تردد و ساماندهی ترافیک در کلانشهرها به‌ویژه تهران برگزار شده و بی شک استفاده از نظرات فرهیختگان در این حوزه می تواند این ستاد را در انجام رسالت خدمت رسانی، هم افزایی و مشارکت با سایر دستگاه های ذیربط و مهمتر از همه جلب بیشتر رضایت شهروندان یاری رساند.
در این نشست مباحث مرتبط با نقش آفرینی ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در ارتقا معاینه فنی در کشور، آموزش و آگاه بخشی عمومی در رابطه با نگهداشت خودرو و کنترل ایمنی خودرو با مراجعه به مراکز معاینه فنی، مطالعات و بروز رسانی شاخص های آلایندگی مورد پایش در مراکز معاینه فنی و سهم معاینه فنی در کنترل ایمنی خودروها و کاهش تصادفات جاده ای تبیین و هم اندیشی شد.
در انتها نیز مقرر شد، برنامه ریزی برای نشست های بعدی با حضور تعداد بیشتری از نخبگان این حوزه انجام شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاینه فنی معاینه فنی در کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا احمدی سنگری در نشست رؤسای دانشگاه‌های گیلان و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با اشاره به اینکه در این نشست حل مشکلات کشور نیازمند روحیه جهادی است، اظهار کرد: گیلان در مقایسه با دیگر استان‌ها در حوزه آموزش وضعیت مطلوبی ندارد و نیازمند این است تا متخصصان و دانشمندان در این حوزه ورود کنند.

وی با تاکید بر اینکه در شورای آموزش عالی استان اولویت‌ها باید تبیین و از نظرات عالمان و نخبگان در این نشست‌ها بهره‌مند شد، افزود: در استان ظرفیت‌های علمی و آموزشی بسیاری داریم که باید از آنها بهره‌مند شویم، اولویت‌های آموزش عالی در استان احصا و باید علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه باید از ظرفیت هر ۱۳ نماینده استان در رفع چالش‌ها و تقویت ساختار حوزه آموزش عالی بهره‌مند شد، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی، اقتصاد دریا محور و نساجی ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد که نیازمند اقدامات ارزشمند در حوزه آموزش عالی است.

احمدی با تاکید بر اینکه باید از نیروهای کارآمد، متخصص و متعهد در دانشگاه بهره‌مند شد، تصریح کرد: خیلی مهم است که تولید علم کارآمد باشد، علمی مفید است که در راستای پیشرفت کشور، انقلاب و نظام باشد و این امر با تربیت نیروهای کارآمد محقق می‌شود.

دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه دانشگاه باید در تصمیم‌سازی‌های استان حرف اول را بزند، افزود: باید برخی تصمیم‌گیری‌های استان را به دانشگاه بسپاریم، طرح و پیشنهادها در راستای مهارت‌افزایی دانشجویان و اشتغال پس از فارغ‌التحصیلی باید از پژوهش‌های دانشگاهیان باشد.

کد خبر 6099898

دیگر خبرها

  • جوان‌گرایی باید در روندها، ساختارها و فرآیندها اتفاق بیفتد
  • آینده صنعت کشور نیازمند دانشجوی علمی و متخصص است
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • ارتقاء ایمنی پدران موتورسوارهمیاران پلیس در زاهدان
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • خروج معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت